Dusja .NET -

Nare Duitsers (3) - 19 September 06 - 08:50

Ik wou gisteren eingelijk naar onze training in het zwembad gaan en ben daarvoor nog even bij ons materiaalhok langsgegaan om wat duikspullen te wisselen. Op zich niets opzienbarends, maar toen ik wat uit de auto haalde en me omdraaide om terug naar de 'garage', het materiaalhok, te lopen is een fietser frontaal op me ingeslagen! Hij moet me daarbij goed met de elleboog of het stuur geraakt hebben, want ik kon meteen een paar mondjes bloed uitspugen en hat een goede snee (3cm) onder in m'n lip... tja. M'n tanden zijn dus toch scherper als ik dacht.

Na goed gevloekt te hebben ben ik toch maar bij het ziekenhuis langs gegaan om er even naar te laten kijken en die hebben me naar de kaakchirurg doorverwezen, die 's avonds laat noch even 5 hechtingen in de lip gezet heeft. Nu loop ik dus met een dikke lip, vijf hechtigingen en onder de antibiotica en ibuprofennetjes rond... zucht.

Daarmee is dus ook komend weekend in het water gevallen, we zouden ons met de hele groep van ons duikleraarexamen treffen. Maar zowel praten als duiken is niet optimaal vandaag :-(

Update: dit was dinsdag

http://www.dusja.net/pivot/entry.php?id=969
© 2006-2019 Paul-Robert Archibald